Laden...

V330 Food Experience

De V330 food experience: dat is een fenomenale foodie beleving!
Om van de zomer weer een fantastisch lekkere, gezellige zomer te maken, is iedereen welkom op V330 om mee te genieten van onze OFYR-formules.

 

Zondag 11 juni... een datum die al een jaar lang met opwinding en verwachting in alle agenda's is gemarkeerd.
Kom op 10 juni of 11 juni naar V330 waar we er samen een onvergetelijke vaderdag van maken.
Wat is een betere manier om de feestelijkheden te omarmen dan door te genieten van een overheerlijke OFYR-BBQ-formule? Schuif gezellig aan tafel en bereid je voor op een culinair avontuur. De verrukkelijke geuren van gegrilde lekkernijen zullen je tegemoet komen. Onze Vaderdag-OFYR-BBQ-formule biedt voor elk wat wils. 

Klik hier voor meer informatie.
Klik hier om te reserveren.

Ben je op zoek naar een avondje uit in een groene omgeving waar je zelf niet hoeft te koken? 
Kom naar V330 en geniet van de fantastische BBQ-OFYR-Food Experience-Formule van Fine Dine.
Met deze formule kan u gewoon zitten en relaxen! Fine Dine wakkert de honger aan met overherlrijke geuren. De smaakpapillen worden uiteindelijk beloond met onweerstaanbare smaakcombinaties. 

Klik hier voor meer informatie.
Klik hier om te reserveren.

 

Zin in een avondje uit in het groen en gelijk te genieten van een Tabl'O? Kom langs op V330 en smul van onze heerlijke Tabl'O by OFYR - Formule. Deze formule is altijd beschikbaar (mits reservatie) zodat jullie op het gewenste moment kunnen genieten van deze grillervaring.
Dit is de perfecte combinatie van zelf grillen en onvergetelijke smaken. Blijf zelf de chef-kok en toon je culinaire vaardigheden aan de rest van je gezelschap.

Klik hier voor meer informatie.
Klik hier om te reserveren.

 

Follow us on: