Laden...

V330

V330 brengt tijdens de zomer van 2020 kleur en smaak naar Beringen-Paal!

Drie lokale ondernemers slaan de handen in elkaar om bij de inwoners van Beringen-Paal en omstreken een lach op hun gezicht te toveren.
Gerry Janssens, Kristof Costermans en Ruben Schroyen bundelen deze zomer hun krachten en expertise om u te laten genieten van al wat Beringen-Paal aan moois te bieden heeft!

De synergie tussen deze drie lokale ondernemers/inwoners brengt alles naar boven wat nodig is om van V330 een succes te maken.
Gerry van Café ’t Centrum (leukste café van West-Limburg!) deelt zijn elfjarige horeca-ervaring om te voorzien in de juiste hapjes, drankjes en hospitality-aanpak.
Ruben van way2events brengt zestien jaar aan event-experience met zich mee om alles in goede banen te leiden.
Dit alles komt samen in de groene vallei die Kristof, sinds jaar en dag eigenaar van zijn veehouderij “De Breelaerse Schans” te Paal, ter beschikking stelt. Kristof zet zich onvermoeid in om het terrein op en top te houden!

Zoals Gerry het zelf verwoordt: ‘Ruben, Kristof en ikzelf zijn super enthousiast en gemotiveerd. We geloven voor de volle 100% in ons unieke, trendy concept en we kijken er ontzettend naar uit mijn trouwe clientèle en vele nieuwe gezichten te verwelkomen in onze prachtige, trendy setting!’

Kom bij ons langs en geniet op een unieke locatie.
Openingsuren: ma - vrij 13-23, zat -zond 11-23